Nieuws

Verbeteringen nodig voor Wta-vergunning

05-06-2007

Veel kleine accountantskantoren zullen verbeteringen moeten doorvoeren om voor een Wta-vergunning in aanmerking te kunnen komen. Ze voldoen voor een groot deel nog niet aan de eisen die de Wet toezicht Accountant-organisaties (Wta) aan het doen van wettelijke controles stelt.


Dit blijkt uit de eerste 89 onderzoeken die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft uitgevoerd bij aanvragers van een vergunning. Voor meer informatie hierover, bezoekt u www.afm.nl

Introductie One Click report

05-06-2007

Destijds als medewerker van een gerenommeerd accountantskantoor betrokken bij de ontwikkeling van de rapportgenerator van ADM-E.

Vervolgens bij IT Accent een rapportmodel ontwikkelt in ADM-E. Door ‘oud’-gebruikers van het IT Accent Rapportmodel gevraagd naar een oplossing met een eenvoudig concept.


Vanaf heden is met One Click report de zogenaamde één druk op de knop mogelijk.

Het nieuwe gezicht van Applifiks

05-06-2007

Welkom op de nieuwe internetsite van Applifiks advisering financiële software. Op beknopte wijze wordt u op deze site geïnformeerd over wat Applifiks voor u kan betekenen.


Naast deze nieuwe site, hebben we er ook voor gekozen om een nieuw logo en een daarbij passende huisstijl te introduceren.

Dit logo zal nog beter symboliseren waar Applifiks voor staat... de kracht van administratieve eenvoud!

◄ vorige  1  2  3  4  5